fredag 11 juli 2014

Semesterdag 0

För att starta igång semestern på bästa sätt bjöd vi in lite folk till oss på aw på våra balkonger. För att inte behöva stressa upp oss det första vi gjorde på semestern så hade vi knytkalas så alla fick ta med sig något att äta vilket gav ett fullproppat bord med massa olika mat utan speciellt mycket ansträngning. Skön start!

Ni vet hur känslan inför något ibland är mer ljuv än själva händelsen? När jag och Emil satt uppe på balkongen efter att alla gått hem hade vi en dån härlig pirrig förväntan inför de kommande fyra veckorna och jag hoppas, hoppas att vi behåller den semestern igenom.                        
 
                            Dagens soundtrack
                          



   

2 kommentarer:

  1. Hej Carolina!
    Kan du rekommendera en gôrbra bok till en tioårig flicka från Umeå? Kommer hit imorgon så det är bråttom! Skojar bara. Kul semesterblogg. Akta dig, det är beroendeframkallande.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja du har ju allt blivit en riktig bloggexpert nu Hans! Hade vi vetat det innan hade du fått sköta en ungdomsbokblogg för oss. Det är kul att läsa vad du har för dig i Hjo, vi har pratat om att at en tur till Hjo med bilen och äta den berömda glassen =)


      Radera