måndag 28 juli 2014

Semesterdag 17

En härligt underbar dag hos Angelica, Christian och deras sköna ungar på Rörtången!! De bor väldigt fint med stor tomt högt upp och med 100m till havet så det är verkligen en ynnest att få hälsa på. Vi hade M med oss och hon var impad av äldsta dotterns kanin och studsmatta. Det var en riktigt kul dag där vi badade, lekte, solade, grillade och badade igen. 
Vid sista doppet träffade Angelica en kvinna som hon lärt känna på en möhippa nyligen och efter att familjerna presenterat sig för varandra ställde sig Felicia 2år just bakom kvinnan och kissade... Kvinnan blev blöt. Det var väldigt roligt för alla utom för Angelica och Christian som nu funderar på att inte gå på bröllopet. Fast jag tycker att Flisan var ett charmtroll! 


Jag å Angelica i plurret
Altanutsikten

Dessutom var det Morrisseys födelsedag! Hurra Hurra för världens bästa misse. Han fick 4 leksaker av M och torkad fisk av mig. Han bet av svansen på fisken och lekte i flera timmar med de nya leksakerna så han hade nog en lyckad dag han med. Vi har fortfarande inte fått honom att gilla att bada eller att bli borstad men kanske när han är 1½???

Före och efter bad


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar